Koke Furce Oral-B Sens EB Cln 20-2

14901

Koke Furce Oral-B Sens EB Cln 20-2

Ne paketim gjenden 2 cope te ndryshme

Kompania Braun prodhon furcat e dhembeve me teknologji te avancuar per t’u kujdesur per shendetin e gojes suaj.

Teknologji e avancuar rrotulluese qe mundeson zbardhje dhe pastrim superior per dhembet.

Më shumë informacion

Koke Furce Oral-B Sens EB Cln 20-2

Ne paketim gjenden 2 cope te ndryshme

Kompania Braun prodhon furcat e dhembeve me teknologji te avancuar per t’u kujdesur per shendetin e gojes suaj.

Teknologji e avancuar rrotulluese qe mundeson zbardhje dhe pastrim superior per dhembet.

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

17 produkte te tjere ne te njejten kategori: