Kreher Elektrik Fast Hair Straightener ZR-1008

13891

Kreher elektrik per drejtimin e flokeve

Funksion jonizues me kokrriza qeramike qe mbron floket. 

Avantazhet e përdorimit dhe specifikimet teknike:

- Flok te drejte dhe plot shkelqim ne nje kohe shume te shkurter

- Kokrriza qeramike qe mrojne flokun

- Kabell rrotullues. 

Temperatura maksimale: 240 °C

Floke te drejte dhe te rregullt ne shume pak minuta dhe pa lodhje. 

Vjen ne dy ngjyra: i bardhe dhe roze

Garancia 1 muaj
Pllaka Pllaka Qeramike
Ionizues Ionizues
Kabell rrotullues Kabell rrotullues
Ekran LED Ekran LED
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 72 orëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Kreher elektrik per drejtimin e flokeve

Funksion jonizues me kokrriza qeramike qe mbron floket. 

Avantazhet e përdorimit dhe specifikimet teknike:

- Flok te drejte dhe plot shkelqim ne nje kohe shume te shkurter

- Kokrriza qeramike qe mrojne flokun

- Kabell rrotullues. 

Temperatura maksimale: 240 °C

Floke te drejte dhe te rregullt ne shume pak minuta dhe pa lodhje. 

Vjen ne dy ngjyra: i bardhe dhe roze

Fleta e të dhënave

Garancia 1 muaj
Pllaka Pllaka Qeramike
Ionizues Ionizues
Kabell rrotullues Kabell rrotullues
Ekran LED Ekran LED

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin brenda 72 orëve, në varësi të zonës tuaj specifike, per 5-7 dite.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: