Kreher Profesional per Drejtimin e Flokeve Sokany SK-1006

18212

Kreher Profesional per Drejtimin e Flokeve Sokany SK-1006

Kreher profesional per drejtimin e flokeve, i markes Sokany.

Ky kreher ju ofron drejtimin e deshiruar dhe i jep shkelqim flokeve..

Ju ndihmon te drejtoni floket tuaj shume shpejt, kjo fale sistemit te kreherit i cili ngrohet shume shpejt.

Drejton floket tuaj me nje kalim te vetem.

Ngrohet per 30-45 sekonda.

Perdoret ne floke te thate dhe te lagur.

Me dhembeza qeramike dhe me efekt jonizues.

Arrin nxehtesi nga 185 deri ne 230 grade, ndersa nga jashte kreheri ka nje temperature shume te ulet.

Me ekran te vogel LED per te treguar temperaturen.

Kabulli rrotullohet 360​​°.

Permasa e pllakave: 130 х 45 mm
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Kreher Profesional per Drejtimin e Flokeve Sokany SK-1006

Kreher profesional per drejtimin e flokeve, i markes Sokany.

Ky kreher ju ofron drejtimin e deshiruar dhe i jep shkelqim flokeve..

Ju ndihmon te drejtoni floket tuaj shume shpejt, kjo fale sistemit te kreherit i cili ngrohet shume shpejt.

Drejton floket tuaj me nje kalim te vetem.

Ngrohet per 30-45 sekonda.

Perdoret ne floke te thate dhe te lagur.

Me dhembeza qeramike dhe me efekt jonizues.

Arrin nxehtesi nga 185 deri ne 230 grade, ndersa nga jashte kreheri ka nje temperature shume te ulet.

Me ekran te vogel LED per te treguar temperaturen.

Kabulli rrotullohet 360​​°.

Fleta e të dhënave

Permasa e pllakave: 130 х 45 mm

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: