Krem per Syte LR me Aloe Vera

18327

Krem per Syte LR me Aloe Vera

Trajtues eksluziv per zonen e ndjeshme te syve.

Hidratim intensiv me ekstrakte ulliri Bio 

Me ndihmen e Haloxyl gjallerohet zona rreth syve intensivisht

Aplikojeni lehtesisht ne mengjes dhe ne mbremje me levizje rrethore rreth zones se syve 

Sasia eshte 15ml me Aloe Vera

Gjinia Unisex
Marka LR
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Krem per Syte LR me Aloe Vera

Trajtues eksluziv per zonen e ndjeshme te syve.

Hidratim intensiv me ekstrakte ulliri Bio 

Me ndihmen e Haloxyl gjallerohet zona rreth syve intensivisht

Aplikojeni lehtesisht ne mengjes dhe ne mbremje me levizje rrethore rreth zones se syve 

Sasia eshte 15ml me Aloe Vera

Fleta e të dhënave

Gjinia Unisex
Marka LR

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: