Depilator Braun SE 1370

24173

Braun

26

2 990 Lekë

4 490 Lekë

  • Depilator Braun makine qe shkul qimet nga rrenja
  • Praktik dhe dizajn i pershtatshem per cdo pjese te trupit
  • Produkt origjinal

Depilator Braun Silk Epil 1370

Nje depilator qe kujdeset per lekuren tuaj

Dizenjuar enkas per cdo pjese te trupit

Me 20 piskatore per heqjen e shpejte dhe efektive te qimeve

Shkul rrenjet pa terhequr lekuren

Koka mund te hiqet dhe te lahet pa u demtuar. Paketimi permban edhe nje kapak i cili vendoset dhe perdoret per pjeset intime dhe delikate

Ne paketim do gjeni edhe furcen per pastrimin e depilatorit dhe karikuesin

Marka Braun
Garancia 1 vit
Fuqia ne Watt 220 V
Bestseller 1
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Depilator Braun Silk Epil 1370

Nje depilator qe kujdeset per lekuren tuaj

Dizenjuar enkas per cdo pjese te trupit

Me 20 piskatore per heqjen e shpejte dhe efektive te qimeve

Shkul rrenjet pa terhequr lekuren

Koka mund te hiqet dhe te lahet pa u demtuar. Paketimi permban edhe nje kapak i cili vendoset dhe perdoret per pjeset intime dhe delikate

Ne paketim do gjeni edhe furcen per pastrimin e depilatorit dhe karikuesin

Fleta e të dhënave

Marka Braun
Garancia 1 vit
Fuqia ne Watt 220 V
Bestseller 1

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

Aksesorë të tjerë që lidhen me këtë produkt:

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: