Limuese per Thonjte Gemei GM 406

18972

1 190 Lekë

Add to wishlist

Transport i shpejtë

Kudo në Shqipëri dhe Kosovë

Paguaj Kesh

Kur merr mallin

Ktheje brenda 48 orëve

Nëse nuk të pëlqen

Limuese per Thonjte Gemei GM 406

Nje limuese per thonjte e markes Gemei model GM 406

Limon thonjte tuaj te duareve apo kembeve

I jep formen e deshiruar, i lustron ato ne pjesen e siperme perpara manikyrit dhe i ben te shkelqejne

Seti permban limen, 2 koka me ngjyra per lustrim, 2 koka per ti dhene shkelqim dhe nje per te rregulluar paraqitjen e thoit.

Nje limues qe punon me bateri te cilat nuk jane te perfshira ne set dhe e nje teknologjie mjaft te larte per trajtimin e tyre

Marka Gemei

Më shumë informacion

Limuese per Thonjte Gemei GM 406

Nje limuese per thonjte e markes Gemei model GM 406

Limon thonjte tuaj te duareve apo kembeve

I jep formen e deshiruar, i lustron ato ne pjesen e siperme perpara manikyrit dhe i ben te shkelqejne

Seti permban limen, 2 koka me ngjyra per lustrim, 2 koka per ti dhene shkelqim dhe nje per te rregulluar paraqitjen e thoit.

Nje limues qe punon me bateri te cilat nuk jane te perfshira ne set dhe e nje teknologjie mjaft te larte per trajtimin e tyre

Fleta e të dhënave

Marka Gemei

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: