LR Aloe Vera Krem Dielli me Faktor Mbrojtes SPF 50

19230

Aloe Vera Krem Dielli me Faktor Mbrojtes SPF 50

Krem kunder diellit me 40% perberje Aloe Vera

Me faktor mbrojtes SPF 50 per te gjitha llojet e ndjeshme te lekures

Kunder ujit dhe me faktor mbrojtes kunder rrezeve te forta te diellit UVa+UVB

Kremi eshte produkt i markes LR, perdoret edhe per lekuren e femijeve

Perdoreni 20 minuta para se te ekspozoni fytyren ne diell

Marka LR
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Aloe Vera Krem Dielli me Faktor Mbrojtes SPF 50

Krem kunder diellit me 40% perberje Aloe Vera

Me faktor mbrojtes SPF 50 per te gjitha llojet e ndjeshme te lekures

Kunder ujit dhe me faktor mbrojtes kunder rrezeve te forta te diellit UVa+UVB

Kremi eshte produkt i markes LR, perdoret edhe per lekuren e femijeve

Perdoreni 20 minuta para se te ekspozoni fytyren ne diell

Fleta e të dhënave

Marka LR

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: