Set Kremrash LR Q10+ (Dite-nate-per syte)

17752

Set Kremrash LR Q10+ (Dite-nate-per syte)

Nje set per kujdes te vecante me Q10 i cili permban:

Krem Dite: Q10 krem dite i pasur. Per mbrojtje ideale gjate dites. 50ml

Krem Nate: Q10 krem nate i pasur. Trajtues perfekt gjate nates. 50 ml

Krem per syte: Q10 krem per syte. Krem trajtues ekstra i pasur, per syte. 15ml

Ky set ju ndihmon qe te reduktoni shenjat e para te plakjes.

Q10 eshte nje substance e cili rigjeneron, i jep freski dhe energji lekures suaj dhe ka efekt amti-plakje.

Gjinia Femer
Marka LR
Produkt Origjinal Produkt Origjinal
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Set Kremrash LR Q10+ (Dite-nate-per syte)

Nje set per kujdes te vecante me Q10 i cili permban:

Krem Dite: Q10 krem dite i pasur. Per mbrojtje ideale gjate dites. 50ml

Krem Nate: Q10 krem nate i pasur. Trajtues perfekt gjate nates. 50 ml

Krem per syte: Q10 krem per syte. Krem trajtues ekstra i pasur, per syte. 15ml

Ky set ju ndihmon qe te reduktoni shenjat e para te plakjes.

Q10 eshte nje substance e cili rigjeneron, i jep freski dhe energji lekures suaj dhe ka efekt amti-plakje.

Fleta e të dhënave

Gjinia Femer
Marka LR
Produkt Origjinal Produkt Origjinal

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: