Nje produkt UNIK All in One, i prodhuar eksluzivisht ne Zvicer per kujdesjen e lekures femerore.

Xhel transparent 50ml qe nuk permban yndyre, gje qe jep mundesine e pershtatjes me cdo tip lekure.

Me ekstraktin e jarges se kermillit stimuluar rigjenerimin e qelizave dhe indeve.

I jep lekures qendrueshmeri dhe shkelqim thuajse menjehere pas perdorimit

Fale perberesve natyral nuk ka asnje efekt anesore per lekuren e fytyres tuaj

Ekstrakti i xhelit të kërmillit i cili gjendet në Cell-1, ripërtërin qelizat e lëkurës tuaj.

Sekreti i këtij xheli është alantoin-i i cili përfitohet në mënyrë natyrale nga kërmilli i cili ripërtërin indet e veta dhe rinovon shtëpizën e vet kur ajo dëmtohet.

Në mënyrë të njëjtë alantoina ndikon në lëkurën e njeriut ashtu që nxitë prodhimin e proteinave në qeliza dhe rigjeneron lëkurën në mënyrë magjepsëse. 

Antibiotiku natyral i cili gjendet në Cell-1 shkatërron bakteret dhe në këtë mënyrë parandalon formimin e puçrave.

Pas gjithë këtyre efekteve pozitive, trajtimet e dhimbshme kimike dhe laseri të cilat irritojnë lëkurën tuaj nuk do jenë më të nevojshme.

Me efektin lifting të lëkurës, Cell-1 përmirëson poret dhe siguron një pamje të pastër, të shëndetshme dhe harmonike të lëkurës tuaj.

*Rekomandohet per rigjenerimin e lekures se fytyres dhe trupit ne rastin e akneve , poreve te zmadhuara, rrudhave, njollave, strija apo plasaritje te lekures, vraga apo djegie

Aplikimi

-Aplikohet ne lekure te thate qe e keni pastruar me pare

-Nje ose dy here ne dite drejteperdrejte ne zonen e lekures me problem ose ne te gjithe fytyren.

-Xheli absorvohet per 2 minuta nga lekura, me pas mund te perdorni ne fytyre krem hidratues ose pluhur

Rekomandime dhe keshilla

-Për lëkurën e thatë. Për të përmirësuar rezultatet, rekomandohet aplikimi i mëvonshëm i një kremi hidratues, siç është kremi për duart Cell-1, i cili është i përshtatshëm edhe për fytyrën edhe për trupin

-Pas përdorimit të xhelit Cell-1 mund të aplikohen produkte të tjera, siç janë krema i ditës, krema e natës, artikujt kozmetikë, losioni për trupin dhe krema kundër diellit

-Rekomandohet përdorimi i xhelit Cell-1 dy herë në ditë, në mëngjes dhe në mbrëmje.

Rekomandohet perdorim I perditshem dhe vetem pas 4 javesh te gjitha problemet e lekures  do te reduktohen dukshem

-Per rezultate optimale  ju rekomandojme qe trajtimin me Cell-1xhel ta perdorni per minimum 3 muaj mundesisht duke e kombinuar me kremin e duarve apo locionin e trupit

Marka Cell-1
Kapaciteti (ne Litra) 50 ml
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Nje produkt UNIK All in One, i prodhuar eksluzivisht ne Zvicer per kujdesjen e lekures femerore.

Xhel transparent 50ml qe nuk permban yndyre, gje qe jep mundesine e pershtatjes me cdo tip lekure.

Me ekstraktin e jarges se kermillit stimuluar rigjenerimin e qelizave dhe indeve.

I jep lekures qendrueshmeri dhe shkelqim thuajse menjehere pas perdorimit

Fale perberesve natyral nuk ka asnje efekt anesore per lekuren e fytyres tuaj

Ekstrakti i xhelit të kërmillit i cili gjendet në Cell-1, ripërtërin qelizat e lëkurës tuaj.

Sekreti i këtij xheli është alantoin-i i cili përfitohet në mënyrë natyrale nga kërmilli i cili ripërtërin indet e veta dhe rinovon shtëpizën e vet kur ajo dëmtohet.

Në mënyrë të njëjtë alantoina ndikon në lëkurën e njeriut ashtu që nxitë prodhimin e proteinave në qeliza dhe rigjeneron lëkurën në mënyrë magjepsëse. 

Antibiotiku natyral i cili gjendet në Cell-1 shkatërron bakteret dhe në këtë mënyrë parandalon formimin e puçrave.

Pas gjithë këtyre efekteve pozitive, trajtimet e dhimbshme kimike dhe laseri të cilat irritojnë lëkurën tuaj nuk do jenë më të nevojshme.

Me efektin lifting të lëkurës, Cell-1 përmirëson poret dhe siguron një pamje të pastër, të shëndetshme dhe harmonike të lëkurës tuaj.

*Rekomandohet per rigjenerimin e lekures se fytyres dhe trupit ne rastin e akneve , poreve te zmadhuara, rrudhave, njollave, strija apo plasaritje te lekures, vraga apo djegie

Aplikimi

-Aplikohet ne lekure te thate qe e keni pastruar me pare

-Nje ose dy here ne dite drejteperdrejte ne zonen e lekures me problem ose ne te gjithe fytyren.

-Xheli absorvohet per 2 minuta nga lekura, me pas mund te perdorni ne fytyre krem hidratues ose pluhur

Rekomandime dhe keshilla

-Për lëkurën e thatë. Për të përmirësuar rezultatet, rekomandohet aplikimi i mëvonshëm i një kremi hidratues, siç është kremi për duart Cell-1, i cili është i përshtatshëm edhe për fytyrën edhe për trupin

-Pas përdorimit të xhelit Cell-1 mund të aplikohen produkte të tjera, siç janë krema i ditës, krema e natës, artikujt kozmetikë, losioni për trupin dhe krema kundër diellit

-Rekomandohet përdorimi i xhelit Cell-1 dy herë në ditë, në mëngjes dhe në mbrëmje.

Rekomandohet perdorim I perditshem dhe vetem pas 4 javesh te gjitha problemet e lekures  do te reduktohen dukshem

-Per rezultate optimale  ju rekomandojme qe trajtimin me Cell-1xhel ta perdorni per minimum 3 muaj mundesisht duke e kombinuar me kremin e duarve apo locionin e trupit

Fleta e të dhënave

Marka Cell-1
Kapaciteti (ne Litra) 50 ml

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

25 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë