Makine Qethese Gemei 8ne1

13337

2 990 Lekë

Add to wishlist

Transport i shpejtë

Kudo në Shqipëri dhe Kosovë

Paguaj Kesh

Kur merr mallin

Ktheje brenda 48 orëve

Nëse nuk të pëlqen

Makine qethese Gemei GM-581

8 aksesore te ndryshem per te plotesuar cdo kerkese tuajen per kujdes maksimal

E pershtatshme per qethje, heqjen e mjekres dhe trimer per hunder dhe veshet

Koha e plote e karikimit: 5 ore

Punon 40 min me bateri

Perfshin koka per gjatesi te ndryshme, koke trimer, koke per heqjen e mjekres, vaj, furce pastrimi, si dhe kreher. 

Drite LED qe tregon mbarimin e karikimit. 

Garancia 3 muaj
Kohezgjatja e baterise Kohezgjatja e baterise 40 min

Më shumë informacion

Makine qethese Gemei GM-581

8 aksesore te ndryshem per te plotesuar cdo kerkese tuajen per kujdes maksimal

E pershtatshme per qethje, heqjen e mjekres dhe trimer per hunder dhe veshet

Koha e plote e karikimit: 5 ore

Punon 40 min me bateri

Perfshin koka per gjatesi te ndryshme, koke trimer, koke per heqjen e mjekres, vaj, furce pastrimi, si dhe kreher. 

Drite LED qe tregon mbarimin e karikimit. 

Fleta e të dhënave

Garancia 3 muaj
Kohezgjatja e baterise Kohezgjatja e baterise 40 min

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: