Makine Qethese Gemei GM-656

17437

2 490 Lekë

Add to wishlist

Transport i shpejtë

Kudo në Shqipëri dhe Kosovë

Paguaj Kesh

Kur merr mallin

Ktheje brenda 48 orëve

Nëse nuk të pëlqen

Makin Qethese me Korent dhe me Bateri

Marka: Gemei

Modeli: GM-656

Munde te perdoret edhe pa qen e lidhur ne korent.

Me indikator qe tregon karikimin.

Aksesor te tjere: nje krreher dhe nje furc pastrimi.

Gjinia Mashkull
Marka Gemei
Garancia 3 muaj

Më shumë informacion

Makin Qethese me Korent dhe me Bateri

Marka: Gemei

Modeli: GM-656

Munde te perdoret edhe pa qen e lidhur ne korent.

Me indikator qe tregon karikimin.

Aksesor te tjere: nje krreher dhe nje furc pastrimi.

Fleta e të dhënave

Gjinia Mashkull
Marka Gemei
Garancia 3 muaj

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: