Makine Qethese Grundig MC 9542

9409

3

Makine qethese me cilesi te larte qeramike dhe celik inoks

Ka dy funksione: ne lageshti edhe ne thate.

Delikate dhe e sigurt per lekuren tuaj.

Funksionon edhe pa vene ne prize ne menyre qe perdorimi te jete sa me fleksibel.

Saktesi maksimale ne rroje.

Baze per karikim.

Prerje nga 2 deri ne 20 mm

Bateri e fuqishme NiMH

Produkt origjinal.

Marka Grundig
Garancia 1 vit
Servis i Garantuar Servis i Garantuar
Permasat e prerjes 2mm-20mm
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Makine qethese me cilesi te larte qeramike dhe celik inoks

Ka dy funksione: ne lageshti edhe ne thate.

Delikate dhe e sigurt per lekuren tuaj.

Funksionon edhe pa vene ne prize ne menyre qe perdorimi te jete sa me fleksibel.

Saktesi maksimale ne rroje.

Baze per karikim.

Prerje nga 2 deri ne 20 mm

Bateri e fuqishme NiMH

Produkt origjinal.

Fleta e të dhënave

Marka Grundig
Garancia 1 vit
Servis i Garantuar Servis i Garantuar
Permasat e prerjes 2mm-20mm

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë