Makine Rroje Braun 790CC-4

18583

32 990 Lekë

Add to wishlist

Transport i shpejtë

Kudo në Shqipëri dhe Kosovë

Paguaj Kesh

Kur merr mallin

Ktheje brenda 48 orëve

Nëse nuk të pëlqen

Makine Rroje Braun 790CC-4

Nje makine rroje Smart e markes Braun model 790CC-4

Rruajtje me nje rezultat te jashtezakonshem per shkak te nivelit 7 te serise se markes.

Makina ka nje koke ekstra te holle me 4 elemente rruajtje secila e specializuar per funksione te ndryshme en prerjen e mjekres.

Me 5 nivele rruajtje, ku ju mund te zgjidhni ate qe deshironi me ane te butonit ne te djathte

Nje tjeter vecanti e makines eshte se mban me shume qime ne makine gjate procesit te rruajtjes pa patur nevoje te lirohet shume shpesh

Pastrohet thjeshte me rrjedhje uji dhe ngjan si e re cdo dite Per shakk te baterise jetegjate ju mund te rruheni deri ne 50 minuta pa e karikuar makinen.

Mban lekuren e bute dhe sensitive edhe pas procesit.

Marka Braun
Garancia 1 vit

Më shumë informacion

Makine Rroje Braun 790CC-4

Nje makine rroje Smart e markes Braun model 790CC-4

Rruajtje me nje rezultat te jashtezakonshem per shkak te nivelit 7 te serise se markes.

Makina ka nje koke ekstra te holle me 4 elemente rruajtje secila e specializuar per funksione te ndryshme en prerjen e mjekres.

Me 5 nivele rruajtje, ku ju mund te zgjidhni ate qe deshironi me ane te butonit ne te djathte

Nje tjeter vecanti e makines eshte se mban me shume qime ne makine gjate procesit te rruajtjes pa patur nevoje te lirohet shume shpesh

Pastrohet thjeshte me rrjedhje uji dhe ngjan si e re cdo dite Per shakk te baterise jetegjate ju mund te rruheni deri ne 50 minuta pa e karikuar makinen.

Mban lekuren e bute dhe sensitive edhe pas procesit.

Fleta e të dhënave

Marka Braun
Garancia 1 vit

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: