Makine Rroje Gemei GM-8700 Rechargeable Shaver

18995

Makine Rroje Gemei GM-8700 Rechargeable Shaver

Nje makine rroje e markes Gemei model GM-8700.

Makina ka dy koka te specializuara per nje rruajtje sa me te mire.

Paketimi ka te perfshire koken rezerve, fishen e karikimit dhe furcen per pastrim.

Bateria mban deri ne 8 ore pune.

Mban lekuren e bute dhe sensitive edhe pas procesit.

Gjinia Mashkull
Marka Gemei
Kohezgjatja e baterise 8 ore
Fuqia ne Watt 3W / 220-240 V
Frekuenca 50/60 HZ
Tipi i Baterise Bateri e Rikarikueshme
Permasat (cm) 13.0 x 5.0 x19.0 cm
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Makine Rroje Gemei GM-8700 Rechargeable Shaver

Nje makine rroje e markes Gemei model GM-8700.

Makina ka dy koka te specializuara per nje rruajtje sa me te mire.

Paketimi ka te perfshire koken rezerve, fishen e karikimit dhe furcen per pastrim.

Bateria mban deri ne 8 ore pune.

Mban lekuren e bute dhe sensitive edhe pas procesit.

Fleta e të dhënave

Gjinia Mashkull
Marka Gemei
Kohezgjatja e baterise 8 ore
Fuqia ne Watt 3W / 220-240 V
Frekuenca 50/60 HZ
Tipi i Baterise Bateri e Rikarikueshme
Permasat (cm) 13.0 x 5.0 x19.0 cm

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: