Teh i perbere prej materiali celik inoksi me shtrese titan

Vepron me bateri per 60 minuta

2 koka te ndryshueshme 20 dhe 30 mm te gjera

2 aksesore per gjatesi 3, 6, 9 dje 12 mm

Aksesore te tjere:

Gershere

Furce pastrami

Vaj

Marka Severin
Garancia 2 vjet
Servis i Garantuar Servis i Garantuar
Kohezgjatja e baterise Kohezgjatja e baterise 60 min
Permasat e prerjes 3mm-12mm
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Teh i perbere prej materiali celik inoksi me shtrese titan

Vepron me bateri per 60 minuta

2 koka te ndryshueshme 20 dhe 30 mm te gjera

2 aksesore per gjatesi 3, 6, 9 dje 12 mm

Aksesore te tjere:

Gershere

Furce pastrami

Vaj

Fleta e të dhënave

Marka Severin
Garancia 2 vjet
Servis i Garantuar Servis i Garantuar
Kohezgjatja e baterise Kohezgjatja e baterise 60 min
Permasat e prerjes 3mm-12mm

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë