Masazhator Relax&Tone

17750

Masazhator Relax & Tone

Menyra me e thjeshte per tu tonifikuar dhe per tu relaksuar njekohesisht.

Rrotullim 360 grade me nje vibrim prej 2500 heresh per minut.

4 koka te ndryshme me funksione unike per mireqenien tuaj.

Koka e dallgesuar per masazh te thelle dhe tonifikim te muskujve.

Koka e sheshte per te hequr tensionin e akumuluar tek gjymtyret e ngurtesuara.

Koka e ashper per te hequr qelizat e vdekura te lekures.

Koka me kokrriza te medha ndihmon per te perhapur locionet ne lekure dhe ju jep nje ndjesi relaksi.

Rrjeta e zeze perdoret posacerisht per te parandaluar floket ne makineri.

Mund te rregulloni lehtesisht forcen e vibrimit te masazhit fale rrotes tek mbajtesja.

Lamtumire dhimbjeve muskulare me Relax & Tone.

 

Marka Relax & Tone
Garancia 3 muaj
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 72 orëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Masazhator Relax & Tone

Menyra me e thjeshte per tu tonifikuar dhe per tu relaksuar njekohesisht.

Rrotullim 360 grade me nje vibrim prej 2500 heresh per minut.

4 koka te ndryshme me funksione unike per mireqenien tuaj.

Koka e dallgesuar per masazh te thelle dhe tonifikim te muskujve.

Koka e sheshte per te hequr tensionin e akumuluar tek gjymtyret e ngurtesuara.

Koka e ashper per te hequr qelizat e vdekura te lekures.

Koka me kokrriza te medha ndihmon per te perhapur locionet ne lekure dhe ju jep nje ndjesi relaksi.

Rrjeta e zeze perdoret posacerisht per te parandaluar floket ne makineri.

Mund te rregulloni lehtesisht forcen e vibrimit te masazhit fale rrotes tek mbajtesja.

Lamtumire dhimbjeve muskulare me Relax & Tone.

 

Fleta e të dhënave

Marka Relax & Tone
Garancia 3 muaj

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin brenda 72 orëve, në varësi të zonës tuaj specifike, per 5-7 dite.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: