Maske e Zeze Laser White per Hunden 50 Ml

16366

Maskë e zezë "Laser White" për njolla dhe pikat e zeza ne pjesen e hundes.

Sasia: 50 ml

Me kete sasi ju beni mbi 10 maska.

Maska e zezë eshte ideale per largimin njollave dhe pikave te zeza nga lekura dhe per ta zbardhuar atë.

Eshte e pergatitur nga perbere natyral te pasur me minerale të cilat ju largojnë njollat, hidratojne dhe pastrojne ne thellesi lekuren tuaj.

Do te vini re rezultate te menjehereshme ne lekuren tuaj

Perdorimi: Lajeni fytyren me uje te vaket, thajeni dhe pastaj aplikojeni masken ne pjesen e hundes. Mbajeni 15 deri ne 20 minuta dhe me pas hiqeni me kujdes.

Mund te perdoret nga meshkujt dhe nga femrat, ne te gjitha llojet e lekures.

Perberesit: Arome, Uje, Acid laktik, Alkol, kaoline, Polyvinyl, Polysorbate 20, Methylisothiazolinone, Niacinamide, Ekstrakte nga qumeshti i bimes Aziatike Mulberry, Ekstrakt jamball, CI 77266.

Kujdes: Nese vini re irritim te lekures pas perdorimit te maskes mos e perdorni me.

Gjinia Unisex
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Maskë e zezë "Laser White" për njolla dhe pikat e zeza ne pjesen e hundes.

Sasia: 50 ml

Me kete sasi ju beni mbi 10 maska.

Maska e zezë eshte ideale per largimin njollave dhe pikave te zeza nga lekura dhe per ta zbardhuar atë.

Eshte e pergatitur nga perbere natyral te pasur me minerale të cilat ju largojnë njollat, hidratojne dhe pastrojne ne thellesi lekuren tuaj.

Do te vini re rezultate te menjehereshme ne lekuren tuaj

Perdorimi: Lajeni fytyren me uje te vaket, thajeni dhe pastaj aplikojeni masken ne pjesen e hundes. Mbajeni 15 deri ne 20 minuta dhe me pas hiqeni me kujdes.

Mund te perdoret nga meshkujt dhe nga femrat, ne te gjitha llojet e lekures.

Perberesit: Arome, Uje, Acid laktik, Alkol, kaoline, Polyvinyl, Polysorbate 20, Methylisothiazolinone, Niacinamide, Ekstrakte nga qumeshti i bimes Aziatike Mulberry, Ekstrakt jamball, CI 77266.

Kujdes: Nese vini re irritim te lekures pas perdorimit te maskes mos e perdorni me.

Fleta e të dhënave

Gjinia Unisex

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: