Maske e Zeze Ostwint per largimin e akneve, pikave te zeza dhe parandalimit te rrudhave.

Sasia: 150 ml

Maska ideale per pastrimin e lekures nga qelizat e vdekura, krimbat, aknet dhe shenjat pas akneve dhe mbron lekuren e fytyres nga rrudhat.

Aplikimi: Merrni nje peshqir te vaket dhe mbajeni në fytyre per 5 minuta, me pas Aplikoni masken e zeze me gisht apo me brush lehtesisht ne fytyre (posaçerisht ku keni me shume pika te zeza). Lereni te thathet per 15 - 20 minuta dhe pastaj hiqeni me kujdes nga poshte-lart.

Rezultatet e shkelqyeshme do ti vini re menjehere pas heqes se maskes. Fytyra juaj do jete me e paster dhe plot shkelqim.

Kjo maske eshte 100 % Natyrale dhe mund te perdoret edhe cdo dite.

Kjo eshte nje nga maskat turke me te perdorura dhe me te pelqyera.

Më shumë informacion

Maske e Zeze Ostwint per largimin e akneve, pikave te zeza dhe parandalimit te rrudhave.

Sasia: 150 ml

Maska ideale per pastrimin e lekures nga qelizat e vdekura, krimbat, aknet dhe shenjat pas akneve dhe mbron lekuren e fytyres nga rrudhat.

Aplikimi: Merrni nje peshqir te vaket dhe mbajeni në fytyre per 5 minuta, me pas Aplikoni masken e zeze me gisht apo me brush lehtesisht ne fytyre (posaçerisht ku keni me shume pika te zeza). Lereni te thathet per 15 - 20 minuta dhe pastaj hiqeni me kujdes nga poshte-lart.

Rezultatet e shkelqyeshme do ti vini re menjehere pas heqes se maskes. Fytyra juaj do jete me e paster dhe plot shkelqim.

Kjo maske eshte 100 % Natyrale dhe mund te perdoret edhe cdo dite.

Kjo eshte nje nga maskat turke me te perdorura dhe me te pelqyera.

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë