Makine rroje dhe qethese Remington PG6030

2150

Remington

12

5 990 Lekë

  • Makine rroje dhe qethese Remington
  • Brisqe te veshura me titan
  • 5 kreher fiks per prerje 1.5 - 12mm

Makine rroje dhe qethese Remington PG6030 

Kjo paisje personale e vecante dhe pa kordon, vjen e plote , me 6 pjese te ndryshme duke ju lejuar te stiloni floket tuaj dhe per rruajtje te lehte

Brisqe te veshura me titan

Brisqe qe vetemprehen

4 koka te ndryshme: prerese e gjere per linjat e mprehta| trimer i detajuar per prerje 0.2mm | prerese mini flete | trimer per hunde, vesh dhe vetulla

5 kreher fiks per prerje 1.5 - 12mm

1 kreher i ndryshueshem per prerje 2 - 16 mm

I rikarikueshem, perdoret 40 minuta vetem me bateri

Drite treguese karikimi

Produkt origjinal.

Gjinia Mashkull
Marka Remington
Garancia 1 vit
Servis i Garantuar Servis i Garantuar
Kohezgjatja e baterise Kohezgjatja e baterise 40 min
Permasat e prerjes 1,5mm-16mm
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Makine rroje dhe qethese Remington PG6030 

Kjo paisje personale e vecante dhe pa kordon, vjen e plote , me 6 pjese te ndryshme duke ju lejuar te stiloni floket tuaj dhe per rruajtje te lehte

Brisqe te veshura me titan

Brisqe qe vetemprehen

4 koka te ndryshme: prerese e gjere per linjat e mprehta| trimer i detajuar per prerje 0.2mm | prerese mini flete | trimer per hunde, vesh dhe vetulla

5 kreher fiks per prerje 1.5 - 12mm

1 kreher i ndryshueshem per prerje 2 - 16 mm

I rikarikueshem, perdoret 40 minuta vetem me bateri

Drite treguese karikimi

Produkt origjinal.

Fleta e të dhënave

Gjinia Mashkull
Marka Remington
Garancia 1 vit
Servis i Garantuar Servis i Garantuar
Kohezgjatja e baterise Kohezgjatja e baterise 40 min
Permasat e prerjes 1,5mm-16mm

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: