Makine Qethese 7ne 1 Gemei GM-582 Hair and Beard Trimmer

18996

Makine Qethese 7ne 1 Gemei GM-582 Hair and Beard Trimmer

Makine qethese dhe rruajtje Gemei GM-582

7 aksesore te ndryshem per te plotesuar cdo kerkese tuajen per kujdes maksimal

E pershtatshme per qethje, rruatje dhe trimer per hunder dhe veshet

Koha e plote e karikimit: 1 ore

Bateri AA e zevendesueshme dhe e rikarikueshme.

Perfshin koka per gjatesi te ndryshme, koke trimer, koke per rruatje.

ka tre koka te cilat rrotullohen.

Pastrohet dhe lahet lehtesisht.

Gjinia Mashkull
Marka Gemei
Fuqia ne Watt 3W / 220-240V
Frekuenca 60Hz
Tipi i Baterise Bateri e Rikarikueshme
Permasat (cm) 16.5 x 4cm
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 72 orëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Makine Qethese 7ne 1 Gemei GM-582 Hair and Beard Trimmer

Makine qethese dhe rruajtje Gemei GM-582

7 aksesore te ndryshem per te plotesuar cdo kerkese tuajen per kujdes maksimal

E pershtatshme per qethje, rruatje dhe trimer per hunder dhe veshet

Koha e plote e karikimit: 1 ore

Bateri AA e zevendesueshme dhe e rikarikueshme.

Perfshin koka per gjatesi te ndryshme, koke trimer, koke per rruatje.

ka tre koka te cilat rrotullohen.

Pastrohet dhe lahet lehtesisht.

Fleta e të dhënave

Gjinia Mashkull
Marka Gemei
Fuqia ne Watt 3W / 220-240V
Frekuenca 60Hz
Tipi i Baterise Bateri e Rikarikueshme
Permasat (cm) 16.5 x 4cm

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin brenda 72 orëve, në varësi të zonës tuaj specifike, per 5-7 dite.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: