Makine Qethese Braun MGK3020 Face&Head

21426

Braun

Makine qethese e markes Braun modeli MGK3020 

Per mjekren dhe floket me disa koka me gjatesi 3-11 mm

Krehër per mjekren mjekrës - 13 - 21 mm.  Krehër fiks me 1mm & 2 mm

Stilon mjekren , shkurton floket, heq qimet nga hunda etj

Me prerese mjaft cilesore dhe qe nuk irritojne lekuren

Nga karikimi deri ne 10 ore ju mund te punoni rreth 40 minuta pa nderprerje

Me ngjyre te zeze, butonin e ndezjes dhe te fikjes 

Me drite LED qe tregon nivelin e baterise

Marka Braun
Garancia 1 vit
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Makine qethese e markes Braun modeli MGK3020 

Per mjekren dhe floket me disa koka me gjatesi 3-11 mm

Krehër per mjekren mjekrës - 13 - 21 mm.  Krehër fiks me 1mm & 2 mm

Stilon mjekren , shkurton floket, heq qimet nga hunda etj

Me prerese mjaft cilesore dhe qe nuk irritojne lekuren

Nga karikimi deri ne 10 ore ju mund te punoni rreth 40 minuta pa nderprerje

Me ngjyre te zeze, butonin e ndezjes dhe te fikjes 

Me drite LED qe tregon nivelin e baterise

Fleta e të dhënave

Marka Braun
Garancia 1 vit

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë