Makine Qethese Fuego YG-90

17946

Fuego

Makine Qethese Fuego YG-90

Makine qethese Fuego. Per te gjithe meshkujt te cileve ju pelqen te merren me vete.

Kjo makine qethese ju lehteson punen dhe ju kursen kohen.

Me nivele te ndryshme per prerje nga 1mm deri ne 8mm.

Me dizajn te pershtatshem per kapje te qendrueshme dhe te forte.

Punon me kabull te lidhur ose pa te, me bateri te rikarikueshme.

Thika prej celiku.

Me tregues baterie LED.

Ne paketim jane te perfshira edhe karikuesi , nje shishe e vogel me vaj dhe nje furce per pastrim.

Marka Fuego
Garancia 1 vit
Permasat e prerjes 1mm-8mm
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Makine Qethese Fuego YG-90

Makine qethese Fuego. Per te gjithe meshkujt te cileve ju pelqen te merren me vete.

Kjo makine qethese ju lehteson punen dhe ju kursen kohen.

Me nivele te ndryshme per prerje nga 1mm deri ne 8mm.

Me dizajn te pershtatshem per kapje te qendrueshme dhe te forte.

Punon me kabull te lidhur ose pa te, me bateri te rikarikueshme.

Thika prej celiku.

Me tregues baterie LED.

Ne paketim jane te perfshira edhe karikuesi , nje shishe e vogel me vaj dhe nje furce per pastrim.

Fleta e të dhënave

Marka Fuego
Garancia 1 vit
Permasat e prerjes 1mm-8mm

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë