Makin Qethese me Korent dhe me Bateri

Marka: Gemei

Modeli: GM-656

Munde te perdoret edhe pa qen e lidhur ne korent.

Me indikator qe tregon karikimin.

Aksesor te tjere: nje krreher dhe nje furc pastrimi.

Gjinia Mashkull
Marka Gemei
Garancia 3 muaj
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Makin Qethese me Korent dhe me Bateri

Marka: Gemei

Modeli: GM-656

Munde te perdoret edhe pa qen e lidhur ne korent.

Me indikator qe tregon karikimin.

Aksesor te tjere: nje krreher dhe nje furc pastrimi.

Fleta e të dhënave

Gjinia Mashkull
Marka Gemei
Garancia 3 muaj

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë