Makine Qethese

Marka: Gemei

Modeli: GM-800

Makine qethese profesionale dhe e lehte per tu perdorur.

Materiali: Titanium dhe qeramike

Me 7 kokat per gjatesi te ndryshme te flokut

Me korent dhe bateri

Punon mbi nje ore nese eshte i karikuar 100%

Ekran dixhital qe tregon kohezgjatjen e baterise dhe madhesine e kreherit

Kutia permban 7 aksesore: Makina, karikuesi,mbajtesja e makines, vaji pastrues i briskut, furcat e pastrimit, kreheri dhe 7 kokat

Me buton On/Off per ndezjen dhe fikjen

Ekran Led

Makina qethese ideale per ata qe pelqejne te udhetojne

Fuqia:100-240V

50/60Hz 0.2A

Koha e karikimit: 1 ore e 30 minuta

Per gjatesi te floketve nga 0.8mm ne 2mm

Gjinia Mashkull
Marka Gemei
Garancia 3 muaj
Kohezgjatja e baterise Kohezgjatja e baterise 75 min
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Makine Qethese

Marka: Gemei

Modeli: GM-800

Makine qethese profesionale dhe e lehte per tu perdorur.

Materiali: Titanium dhe qeramike

Me 7 kokat per gjatesi te ndryshme te flokut

Me korent dhe bateri

Punon mbi nje ore nese eshte i karikuar 100%

Ekran dixhital qe tregon kohezgjatjen e baterise dhe madhesine e kreherit

Kutia permban 7 aksesore: Makina, karikuesi,mbajtesja e makines, vaji pastrues i briskut, furcat e pastrimit, kreheri dhe 7 kokat

Me buton On/Off per ndezjen dhe fikjen

Ekran Led

Makina qethese ideale per ata qe pelqejne te udhetojne

Fuqia:100-240V

50/60Hz 0.2A

Koha e karikimit: 1 ore e 30 minuta

Per gjatesi te floketve nga 0.8mm ne 2mm

Fleta e të dhënave

Gjinia Mashkull
Marka Gemei
Garancia 3 muaj
Kohezgjatja e baterise Kohezgjatja e baterise 75 min

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë