Makine Qethese Grundig MC 3140

12096

Grundig

2 990 Lekë

3 590 Lekë

  • Makine qethese Grundig MC 3140
  • Punon me korent dhe bateri
  • Permban 4 krehera qe ju ndihmojne te realizoni nje prerje profesionale

Makine qethese Grundig MC 3140

Makine per qethje dhe rruajtje

Perdorimi: Me korent ose me bateri

Permban 4 krehera te niveleve te ndryshme, te cilet perbehen nga celiku dhe inoksi

Kreherat perdoren ne dy kombinime

Perdoret deri ne 45 minuta pasi eshte hequr nga korenti

Gjatesia maksimale e prerjes: 41 mm

Gjatesia minimale e prerjes: 1.5 mm

Numri i niveleve te prerjes: 15

Gjinia Mashkull
Marka Grundig, Grundig
Garancia 2 vjet
Servis i Garantuar Servis i Garantuar
Kohezgjatja e baterise Kohezgjatja e baterise 45 min
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Makine qethese Grundig MC 3140

Makine per qethje dhe rruajtje

Perdorimi: Me korent ose me bateri

Permban 4 krehera te niveleve te ndryshme, te cilet perbehen nga celiku dhe inoksi

Kreherat perdoren ne dy kombinime

Perdoret deri ne 45 minuta pasi eshte hequr nga korenti

Gjatesia maksimale e prerjes: 41 mm

Gjatesia minimale e prerjes: 1.5 mm

Numri i niveleve te prerjes: 15

Fleta e të dhënave

Gjinia Mashkull
Marka Grundig, Grundig
Garancia 2 vjet
Servis i Garantuar Servis i Garantuar
Kohezgjatja e baterise Kohezgjatja e baterise 45 min

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

Aksesorë të tjerë që lidhen me këtë produkt:

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: