Makine Qethese Severin 0781 per Hunden dhe Veshet

9060

Severin

Bateria: 1 x AA

Teh celiku

2 koka te ndryshume per rruajtje dhe per hunden

Kapak mbulues per pjesen qe sherben per qimet e hundes

Koka per hunden me drite

Diamteri: 3 x 13.7 x 3 cm

Furce pastruese

Buton on/off

Marka Severin
Garancia 2 vjet
Servis i Garantuar Servis i Garantuar
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Bateria: 1 x AA

Teh celiku

2 koka te ndryshume per rruajtje dhe per hunden

Kapak mbulues per pjesen qe sherben per qimet e hundes

Koka per hunden me drite

Diamteri: 3 x 13.7 x 3 cm

Furce pastruese

Buton on/off

Fleta e të dhënave

Marka Severin
Garancia 2 vjet
Servis i Garantuar Servis i Garantuar

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: