Makine qethese Philips HC3400/15

Makine qethese per floket.

Dopio brisqe.

Punon me korent.

Gjatesia e kordonit 1.2m.

Tehe prej celiku qe nuk ndryshket.

13 gjatesi te ndryshme nga 0,5 ne 23 mm.

Pastrohet lehtesisht edhe me uje fale pjeseve te levizshme.

Marka Philips
Garancia 2 vjet
Servis i Garantuar Servis i Garantuar
Permasat e prerjes 0,5mm-23mm
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Makine qethese Philips HC3400/15

Makine qethese per floket.

Dopio brisqe.

Punon me korent.

Gjatesia e kordonit 1.2m.

Tehe prej celiku qe nuk ndryshket.

13 gjatesi te ndryshme nga 0,5 ne 23 mm.

Pastrohet lehtesisht edhe me uje fale pjeseve te levizshme.

Fleta e të dhënave

Marka Philips
Garancia 2 vjet
Servis i Garantuar Servis i Garantuar
Permasat e prerjes 0,5mm-23mm

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë