Makine qethese Philips HC3420/15

5877

Philips

Makine qethese Philips HC3420/15

Dy here me e shpejte fale dopio brisqeve.

Makine qethese per mjekren dhe floket.

Punon me korent.

Tehe prej celiku qe nuk ndryshket.

13 gjatesi te ndryshme nga 0,5 ne 23 mm.

Pastrohet lehtesisht fale pjeseve te levizshme.

 

 

Marka Philips
Garancia 2 vjet
Servis i Garantuar Servis i Garantuar
Permasat e prerjes 0,5 mm-23 mm
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Makine qethese Philips HC3420/15

Dy here me e shpejte fale dopio brisqeve.

Makine qethese per mjekren dhe floket.

Punon me korent.

Tehe prej celiku qe nuk ndryshket.

13 gjatesi te ndryshme nga 0,5 ne 23 mm.

Pastrohet lehtesisht fale pjeseve te levizshme.

 

 

Fleta e të dhënave

Marka Philips
Garancia 2 vjet
Servis i Garantuar Servis i Garantuar
Permasat e prerjes 0,5 mm-23 mm

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë