Makine qethese Rowenta TN1350F0

5878

Rowenta

Makine qethese Rowenta TN1350F0

Cilesi profesionale.

Makine qethese per mjekren dhe floket.

Punon me korend.

Tehe precize prej celiku qe nuk ndryshket.

6 gjatesi te ndryshme nga 0,6 ne 25 mm.

6 kreher te ndryshem per rregullimin e gjatesive.

Pastrohet lehtesisht fale pjeseve te levizshme.

Cante per transportim praktik.

Më shumë informacion

Makine qethese Rowenta TN1350F0

Cilesi profesionale.

Makine qethese per mjekren dhe floket.

Punon me korend.

Tehe precize prej celiku qe nuk ndryshket.

6 gjatesi te ndryshme nga 0,6 ne 25 mm.

6 kreher te ndryshem per rregullimin e gjatesive.

Pastrohet lehtesisht fale pjeseve te levizshme.

Cante per transportim praktik.

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë