Makine qethese Rowenta modeli TN1400F0

Nje makine me prerese çeliku dhe inoksi me nje kualitet te larte prerje

Stilon dhe rregullon floket sipas deshires tuaj fale prerjes precize me gjatesi nga 1 deri ne 30mm me nje diference 20 mm prerje

Rezultate precize me 1,5 mm diference

Ngarkohet me ane te energjise elektrike perreth 8 ore dhe mund ta perdorni edhe pa tel rreth 40 minuta

Ne paketim do te gjeni, vajin pastryes dhe furcen

Marka Rowenta
Garancia 2 vjet
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Makine qethese Rowenta modeli TN1400F0

Nje makine me prerese çeliku dhe inoksi me nje kualitet te larte prerje

Stilon dhe rregullon floket sipas deshires tuaj fale prerjes precize me gjatesi nga 1 deri ne 30mm me nje diference 20 mm prerje

Rezultate precize me 1,5 mm diference

Ngarkohet me ane te energjise elektrike perreth 8 ore dhe mund ta perdorni edhe pa tel rreth 40 minuta

Ne paketim do te gjeni, vajin pastryes dhe furcen

Fleta e të dhënave

Marka Rowenta
Garancia 2 vjet

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë