Makine Qethje Braun BT3040 Beardtrim

19899

Braun

Makine qethjeje Braun modeli BT3040

Per mjekren dhe floket tuaj

Me 39 nivele rregullimi te prerjes per nje rezultat me te mire

Me prerese cilesi mjaft e mire qe rregullon floket tuaj me gjatesine qe deshironi

Kreheri preres i flokeve 1-10mm ndersa per mjekren 11-20 mm

Punon deri ne 60 minuta pa ndaluar me nje te karikuar te vetme prej 8 oresh

Pastrohet ne uje te rrjedhshem pa veshtiresi

Se bashku me makinen vjen edhe brisku Gillete dhurate

Me ekran LED qe tregon ngarkimin ne menyre qe ju te jeni te informuar gjithmone

Ne paketim do te gjeni gjithashtu dy kreher me gjatesi fikse prerje 1 dhe 2 mm, nje me te shkurter 1-10mm per mjekren.

Marka Braun
Garancia 1 vit
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Makine qethjeje Braun modeli BT3040

Per mjekren dhe floket tuaj

Me 39 nivele rregullimi te prerjes per nje rezultat me te mire

Me prerese cilesi mjaft e mire qe rregullon floket tuaj me gjatesine qe deshironi

Kreheri preres i flokeve 1-10mm ndersa per mjekren 11-20 mm

Punon deri ne 60 minuta pa ndaluar me nje te karikuar te vetme prej 8 oresh

Pastrohet ne uje te rrjedhshem pa veshtiresi

Se bashku me makinen vjen edhe brisku Gillete dhurate

Me ekran LED qe tregon ngarkimin ne menyre qe ju te jeni te informuar gjithmone

Ne paketim do te gjeni gjithashtu dy kreher me gjatesi fikse prerje 1 dhe 2 mm, nje me te shkurter 1-10mm per mjekren.

Fleta e të dhënave

Marka Braun
Garancia 1 vit

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë