Makine Qethje Braun BT5010 Black Matt

18100

Makine Qethje Braun BT5010 Black Matt

Makine qethje e markes Braun BT5010.

Kurseni kohe dhe arrini rezultatet e pritura pa shume mundim.

Makina eshte me bateri dhe i duhen tete ore qe te ngarkohet plotesisht.

Modeli dhe koka e makines jane teper te manovrueshme.

Perdoret ne te thate.

Gjatesia minimale e floket eshte 1mm

Pastrohet lehtesisht.

Paketimi permban: furce per pastrim dhe nje shishe te vogel vaji.

Garancia 1 vit
Kohezgjatja e baterise Kohezgjatja e baterise 40 min
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 72 orëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Makine Qethje Braun BT5010 Black Matt

Makine qethje e markes Braun BT5010.

Kurseni kohe dhe arrini rezultatet e pritura pa shume mundim.

Makina eshte me bateri dhe i duhen tete ore qe te ngarkohet plotesisht.

Modeli dhe koka e makines jane teper te manovrueshme.

Perdoret ne te thate.

Gjatesia minimale e floket eshte 1mm

Pastrohet lehtesisht.

Paketimi permban: furce per pastrim dhe nje shishe te vogel vaji.

Fleta e të dhënave

Garancia 1 vit
Kohezgjatja e baterise Kohezgjatja e baterise 40 min

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin brenda 72 orëve, në varësi të zonës tuaj specifike, per 5-7 dite.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: