Makine qethese e markes Iskra modeli MR-700

3 ne 1, pret mjekren tuaj, floket sipas deshires, koke per heqen e qimeve te hundes dhe vesheve si dhe per prerjen e vetullave

Fuqia e makines 2W dhe tensioni 1.2V

Një produkt i cili plotëson një sërë kërkesash.

Karakteristikat e një produkti me performancë profesionale dedikuar atyre personave të cilët kërkojnë të kryejnë një pafundësi gjërash me nje produkt të vetëm.

Prerje super e shkurtër, praktike dhe shume funksionale

Marka Iskra
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Makine qethese e markes Iskra modeli MR-700

3 ne 1, pret mjekren tuaj, floket sipas deshires, koke per heqen e qimeve te hundes dhe vesheve si dhe per prerjen e vetullave

Fuqia e makines 2W dhe tensioni 1.2V

Një produkt i cili plotëson një sërë kërkesash.

Karakteristikat e një produkti me performancë profesionale dedikuar atyre personave të cilët kërkojnë të kryejnë një pafundësi gjërash me nje produkt të vetëm.

Prerje super e shkurtër, praktike dhe shume funksionale

Fleta e të dhënave

Marka Iskra

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë