Makine rroje dhe qethje e markes DSP modeli F90036

Prerese profesionale per nje mjeker dhe floke te dizenjuar sipas stilit tuaj

Fuqi dhe bateri e rikarikueshme. Koka stainless steel qe nuk irritojne lekuren

Ka nivele te ndryshme per gjatesine e prerjes nga 0.5 mm deri ne 10 mm

Me drita karikimi, forme qe pershtatet me lekuren duke mos e demtuar ate dhe dizenjo ergonomike

Kokat e mprehta heqin qimen dhe nuk lejojne daljen e mjekres shpejt

Per nje karikim te plote duhen 10 ore dhe pas karikimit mund te punoje per 45 min

Paketimi permban makinen e rrojes, karikuesin, furcen per pastrim dhe vajin

Marka DSP
Garancia 1 vit
Fuqia ne Watt 100-240 V
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Makine rroje dhe qethje e markes DSP modeli F90036

Prerese profesionale per nje mjeker dhe floke te dizenjuar sipas stilit tuaj

Fuqi dhe bateri e rikarikueshme. Koka stainless steel qe nuk irritojne lekuren

Ka nivele te ndryshme per gjatesine e prerjes nga 0.5 mm deri ne 10 mm

Me drita karikimi, forme qe pershtatet me lekuren duke mos e demtuar ate dhe dizenjo ergonomike

Kokat e mprehta heqin qimen dhe nuk lejojne daljen e mjekres shpejt

Per nje karikim te plote duhen 10 ore dhe pas karikimit mund te punoje per 45 min

Paketimi permban makinen e rrojes, karikuesin, furcen per pastrim dhe vajin

Fleta e të dhënave

Marka DSP
Garancia 1 vit
Fuqia ne Watt 100-240 V

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: