Makine dhe Shkume Rroje Gillette + Cante Dhurate

15965

Gillette

Marka me e mire e brisjeve dhe makinave te rrojes ne bote Gillette vjan me nje super oferte.

Nese bleni setin me makine rroje dhe shkume Gillette ju perfitoni falas nje cante per mbajtjen e tyre.

Shume praktike per tu mbajtur me vete gjate udhetimeve.

Forma e brisjeve pershtatet me formen e fytyres ju ndihmon te mbroni lekuren tuaj teksa rruheni

Teknologji e avancuar e pershtatur deri ne detaje per nje rruajtje te plot dhe pa irritime.

Gillette Fussion Proglide eshte i pajisur me 5 brisqe te cilet jane te mbivendosur me njeri-tjetrin dhe pershtaten me se miri, me ne krye shtresen me xhel, e cila eshte e pasur me vajra natyrore per mbrojtjen e lekures suaj.

Shkuma e rrojes Gillette Fusion Proglide Sensitive Active Sport mbron lekuren tuaj teksa rruheni dhe e le ate te bute per nje kohe te gjate. Gjithashtu ajo mbron lekuren nga irritimi dhe le nje arome qe zgjat.

Bashke me Makinen dhe shkumen Gillette ju perfitoni dhurate nje cante per mbajtjen e tyre.. Keshtu edhe gjate udhetimeve ju keni gjithmone me vete keto aksesore te nevojshem.

Gjinia Mashkull
Marka Gillette
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Marka me e mire e brisjeve dhe makinave te rrojes ne bote Gillette vjan me nje super oferte.

Nese bleni setin me makine rroje dhe shkume Gillette ju perfitoni falas nje cante per mbajtjen e tyre.

Shume praktike per tu mbajtur me vete gjate udhetimeve.

Forma e brisjeve pershtatet me formen e fytyres ju ndihmon te mbroni lekuren tuaj teksa rruheni

Teknologji e avancuar e pershtatur deri ne detaje per nje rruajtje te plot dhe pa irritime.

Gillette Fussion Proglide eshte i pajisur me 5 brisqe te cilet jane te mbivendosur me njeri-tjetrin dhe pershtaten me se miri, me ne krye shtresen me xhel, e cila eshte e pasur me vajra natyrore per mbrojtjen e lekures suaj.

Shkuma e rrojes Gillette Fusion Proglide Sensitive Active Sport mbron lekuren tuaj teksa rruheni dhe e le ate te bute per nje kohe te gjate. Gjithashtu ajo mbron lekuren nga irritimi dhe le nje arome qe zgjat.

Bashke me Makinen dhe shkumen Gillette ju perfitoni dhurate nje cante per mbajtjen e tyre.. Keshtu edhe gjate udhetimeve ju keni gjithmone me vete keto aksesore te nevojshem.

Fleta e të dhënave

Gjinia Mashkull
Marka Gillette

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: