Makine Rroje Braun 150-S1

18099

Makine Rroje Braun 150-S1

Makine rroje e markes Braun 150-S1.

Kurseni kohe dhe arrini rezultatet e pritura pa irrituar lekuren tuaj.

Makina eshte me bateri dhe i duhen tete ore qe te ngarkohet plotesisht.

Me dy butona per fikjen dhe ndezjen.

Modeli dhe koka e makines jane teper te manovrueshme.

Perdoret ne te thate.

Lahet lehtesish me uje.

Paketimi permban: qese mbrojtese, furce per pastrim dhe nje shishe te vogel vaji.

Marka Braun
Garancia 1 vit
Fuqia ne Watt 100-240V
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Makine Rroje Braun 150-S1

Makine rroje e markes Braun 150-S1.

Kurseni kohe dhe arrini rezultatet e pritura pa irrituar lekuren tuaj.

Makina eshte me bateri dhe i duhen tete ore qe te ngarkohet plotesisht.

Me dy butona per fikjen dhe ndezjen.

Modeli dhe koka e makines jane teper te manovrueshme.

Perdoret ne te thate.

Lahet lehtesish me uje.

Paketimi permban: qese mbrojtese, furce per pastrim dhe nje shishe te vogel vaji.

Fleta e të dhënave

Marka Braun
Garancia 1 vit
Fuqia ne Watt 100-240V

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

<