Makine rroje Braun modeli: 170s, seria 1

Punon me korent dhe bateri te karikueshme. Punon me bateri deri ne 30 minuta.

Arrini rezultatet e pritura pa irrituar lekuren tuaj

I papershkueshem nga uji dhe mund lahet lehtesisht.

Fuqia: 100 - 240 V

Paisje me dizajn unik .

Pako permban:

Makine rroje

Vaj per makinen

1 karikues

1 furce pastrimi.

Gjinia Mashkull
Marka Braun
Garancia 1 vit
Kohezgjatja e baterise Kohezgjatja e baterise 30 min
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Makine rroje Braun modeli: 170s, seria 1

Punon me korent dhe bateri te karikueshme. Punon me bateri deri ne 30 minuta.

Arrini rezultatet e pritura pa irrituar lekuren tuaj

I papershkueshem nga uji dhe mund lahet lehtesisht.

Fuqia: 100 - 240 V

Paisje me dizajn unik .

Pako permban:

Makine rroje

Vaj per makinen

1 karikues

1 furce pastrimi.

Fleta e të dhënave

Gjinia Mashkull
Marka Braun
Garancia 1 vit
Kohezgjatja e baterise Kohezgjatja e baterise 30 min

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

<