Makine Rroje Braun 320 S-4 + Dhurate Depilator SE 5580

21723

Braun

Nje set per meshkuj dhe femra

Makine rroje Braun modeli 320 S-4 dhe nje depilator dhurate

Me karikim perreth 1 ore qe zgjat 45 minuta pune

Me 3 funksione, per qime te gjata, per te shkurter dhe prerjen e mjekres shume efikase

Per rehati makimale ne perdorim dhe per lekure te bute

Falë sistemit të përmirësuar Triple ActionFreeFloat dhe shpejtësisë motorike Seria 3 jo vetëm siguron performancë të mirë të rruajtjes e mjekres por ofron edhe lekure te bute

Kryejne procesin e heqjes se qimes ne siperfaqe te lagesht dhe te thate

E fundit por jo më pak e rëndësishme, Seria 3 kombinon dizajnin me famë botërore Braun me cilësinë më të lartë te markes

Drita LED qe tregon gjendjen e baterise

Zgjedhja automatike e tensionit 100-240V

SensoFoil për një rruajtje më të efektshme

Sistemi Triple Action Cutting

Tre elementë prerës që lëvizin në mënyrë të pavarur

Tre elementë prerës që lëvizin në mënyrë të pavarur përshtaten me çdo kontur të fytyrës dhe në mënyrë efektive presin flokët e gjata dhe të shkurtra 

+Depilator i markes Braun model 5580 per kembet trupin dhe fytyren

Heq edhe qimet me te shkurtra ne te gjithe trupin

I largon ato butesisht pa acaruar lekuren 

40 prerese te projektuara per heqjen efikase te qimes deri ne 0.5 mm

Koke e rrotullueshme qe te pershtatet me mire me koturet e trupit per rehati dhe thellesi maksimale

Me dy nivele shpejtesie ngjyre e bardhe me roze, me drite per te pare me mire qimen.

Me funksion masazhues dhe dizenjo ergonomik Lahet lehte edhe ne uje te rrjedhshem

Marka Braun
Garancia 1 vit
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Nje set per meshkuj dhe femra

Makine rroje Braun modeli 320 S-4 dhe nje depilator dhurate

Me karikim perreth 1 ore qe zgjat 45 minuta pune

Me 3 funksione, per qime te gjata, per te shkurter dhe prerjen e mjekres shume efikase

Per rehati makimale ne perdorim dhe per lekure te bute

Falë sistemit të përmirësuar Triple ActionFreeFloat dhe shpejtësisë motorike Seria 3 jo vetëm siguron performancë të mirë të rruajtjes e mjekres por ofron edhe lekure te bute

Kryejne procesin e heqjes se qimes ne siperfaqe te lagesht dhe te thate

E fundit por jo më pak e rëndësishme, Seria 3 kombinon dizajnin me famë botërore Braun me cilësinë më të lartë te markes

Drita LED qe tregon gjendjen e baterise

Zgjedhja automatike e tensionit 100-240V

SensoFoil për një rruajtje më të efektshme

Sistemi Triple Action Cutting

Tre elementë prerës që lëvizin në mënyrë të pavarur

Tre elementë prerës që lëvizin në mënyrë të pavarur përshtaten me çdo kontur të fytyrës dhe në mënyrë efektive presin flokët e gjata dhe të shkurtra 

+Depilator i markes Braun model 5580 per kembet trupin dhe fytyren

Heq edhe qimet me te shkurtra ne te gjithe trupin

I largon ato butesisht pa acaruar lekuren 

40 prerese te projektuara per heqjen efikase te qimes deri ne 0.5 mm

Koke e rrotullueshme qe te pershtatet me mire me koturet e trupit per rehati dhe thellesi maksimale

Me dy nivele shpejtesie ngjyre e bardhe me roze, me drite per te pare me mire qimen.

Me funksion masazhues dhe dizenjo ergonomik Lahet lehte edhe ne uje te rrjedhshem

Fleta e të dhënave

Marka Braun
Garancia 1 vit

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: