Makine Rroje Braun 790CC-4

Nje makine rroje Smart e markes Braun model 790CC-4

Rruajtje me nje rezultat te jashtezakonshem per shkak te nivelit 7 te serise se markes.

Makina ka nje koke ekstra te holle me 4 elemente rruajtje secila e specializuar per funksione te ndryshme en prerjen e mjekres.

Me 5 nivele rruajtje, ku ju mund te zgjidhni ate qe deshironi me ane te butonit ne te djathte

Nje tjeter vecanti e makines eshte se mban me shume qime ne makine gjate procesit te rruajtjes pa patur nevoje te lirohet shume shpesh

Pastrohet thjeshte me rrjedhje uji dhe ngjan si e re cdo dite Per shakk te baterise jetegjate ju mund te rruheni deri ne 50 minuta pa e karikuar makinen.

Mban lekuren e bute dhe sensitive edhe pas procesit.

Marka Braun
Garancia 1 vit
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 72 orëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Makine Rroje Braun 790CC-4

Nje makine rroje Smart e markes Braun model 790CC-4

Rruajtje me nje rezultat te jashtezakonshem per shkak te nivelit 7 te serise se markes.

Makina ka nje koke ekstra te holle me 4 elemente rruajtje secila e specializuar per funksione te ndryshme en prerjen e mjekres.

Me 5 nivele rruajtje, ku ju mund te zgjidhni ate qe deshironi me ane te butonit ne te djathte

Nje tjeter vecanti e makines eshte se mban me shume qime ne makine gjate procesit te rruajtjes pa patur nevoje te lirohet shume shpesh

Pastrohet thjeshte me rrjedhje uji dhe ngjan si e re cdo dite Per shakk te baterise jetegjate ju mund te rruheni deri ne 50 minuta pa e karikuar makinen.

Mban lekuren e bute dhe sensitive edhe pas procesit.

Fleta e të dhënave

Marka Braun
Garancia 1 vit

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin brenda 72 orëve, në varësi të zonës tuaj specifike, per 5-7 dite.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: