Makine Rroje Braun Cruzer 5 Face

Teknologji e avancuar rruajtje dhe rregullim mjekre

Rruajtje e plote ose shkurtim ne 4 gjatesi te ndryshme (1.2mm, 2.8mm, 4.4mm dhe 6mm)

Sistem baterie dopio per me shume efikasitet

Karakteristika:

Punon me korent dhe karikim

Nese karikohet 2 ore, punon pa korent per 30 minuta

Drite Led qe tregon momentin e karikimit

110 – 240 V

Udhezime:

Nese eshte hera e pare qe perdoni nje makine rroje duhet t’i lini pak kohe lekures suaj te mesohet me rruajtje elektrike.

Eshte me mire te rruheni kur lekura juaj eshte e njome, ne kete menyre nuk keni perse aplikoni xhel ose shkume rroje. 

Marka Braun
Garancia 1 vit
Kohezgjatja e baterise Kohezgjatja e baterise 30 min
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Makine Rroje Braun Cruzer 5 Face

Teknologji e avancuar rruajtje dhe rregullim mjekre

Rruajtje e plote ose shkurtim ne 4 gjatesi te ndryshme (1.2mm, 2.8mm, 4.4mm dhe 6mm)

Sistem baterie dopio per me shume efikasitet

Karakteristika:

Punon me korent dhe karikim

Nese karikohet 2 ore, punon pa korent per 30 minuta

Drite Led qe tregon momentin e karikimit

110 – 240 V

Udhezime:

Nese eshte hera e pare qe perdoni nje makine rroje duhet t’i lini pak kohe lekures suaj te mesohet me rruajtje elektrike.

Eshte me mire te rruheni kur lekura juaj eshte e njome, ne kete menyre nuk keni perse aplikoni xhel ose shkume rroje. 

Fleta e të dhënave

Marka Braun
Garancia 1 vit
Kohezgjatja e baterise Kohezgjatja e baterise 30 min

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë