Makine rroje e markes DSP modeli F-60005.

Prerese profesionale per nje mjeker te dizenjuar sipas shijes tuaj.

Fuqi dhe bateri e rikarikueshme. Koha e karikimit eshte 8 ore dhe mund te perdoret per 45 min vetem me baterine.

Koke e dyfishte me prerese anesore

Dizajn ergonomik dhe forme qe pershtatet me lekuren duke mos e demtuar ate.

E gjithe makina mund te lahet.

Fuqia 220 - 240 V

Marka DSP
Garancia 1 vit
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Makine rroje e markes DSP modeli F-60005.

Prerese profesionale per nje mjeker te dizenjuar sipas shijes tuaj.

Fuqi dhe bateri e rikarikueshme. Koha e karikimit eshte 8 ore dhe mund te perdoret per 45 min vetem me baterine.

Koke e dyfishte me prerese anesore

Dizajn ergonomik dhe forme qe pershtatet me lekuren duke mos e demtuar ate.

E gjithe makina mund te lahet.

Fuqia 220 - 240 V

Fleta e të dhënave

Marka DSP
Garancia 1 vit

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë