Makine rroje Remington R3130 Dual track 360

877

Remington

Makine rroje Remington R3130 Dual track 360

360 Dual Track ju lejon qe te arrini rezultate shume te mira edhe ne zona te veshtira si qafa.

Per nje rruajtje me te mire, sigurohuni qe lekura juaj te jete e paster dhe e thate.

Sigurohuni qe kokat rrotulluese te keni prekur lekuren tuaj dhe te jene nen presion te barabarte.

Perdorni levizje te shkurtra dhe rrethore ne zonat me te forta, pershembull mjekra, per nje rezultat me te mire.

Brisqe celiku per performance perfekte ne prerje.

3 kreher te pavarur per pershtatshmeri me konturet e fytyres.

Furce pastrimi.

Produkt origjinal.

Gjinia Mashkull
Marka Remington
Garancia 1 vit
Servis i Garantuar Servis i Garantuar
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Makine rroje Remington R3130 Dual track 360

360 Dual Track ju lejon qe te arrini rezultate shume te mira edhe ne zona te veshtira si qafa.

Per nje rruajtje me te mire, sigurohuni qe lekura juaj te jete e paster dhe e thate.

Sigurohuni qe kokat rrotulluese te keni prekur lekuren tuaj dhe te jene nen presion te barabarte.

Perdorni levizje te shkurtra dhe rrethore ne zonat me te forta, pershembull mjekra, per nje rezultat me te mire.

Brisqe celiku per performance perfekte ne prerje.

3 kreher te pavarur per pershtatshmeri me konturet e fytyres.

Furce pastrimi.

Produkt origjinal.

Fleta e të dhënave

Gjinia Mashkull
Marka Remington
Garancia 1 vit
Servis i Garantuar Servis i Garantuar

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: