NT 300-HI Man First Cut Imetec

10227

1 790 Lekë

Add to wishlist

Transport i shpejtë

Kudo në Shqipëri dhe Kosovë

Paguaj Kesh

Kur merr mallin

Ktheje brenda 48 orëve

Nëse nuk të pëlqen

Makine rroje per hundet dhe veshet

Koka te pershtatshme per nje pamje te bukur dhe te rregullt

Kokat lahen me uje pa rrezikuar te demtohen

Marka Imetec

Më shumë informacion

Makine rroje per hundet dhe veshet

Koka te pershtatshme per nje pamje te bukur dhe te rregullt

Kokat lahen me uje pa rrezikuar te demtohen

Fleta e të dhënave

Marka Imetec

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: