Dagnar Eau De Parfum per Femra

31220

Një parfum shumë femëror që kombinon përsosmërisht aromën e lules me sensualitetin e aromës së drurit

Me shije delikate të frutave të thata kombinuar me kanellë

Tonet e luleve kombinojnë më së miri duke nënvizuar feminitetin e sofistikuar

100 ml

Më shumë informacion

Një parfum shumë femëror që kombinon përsosmërisht aromën e lules me sensualitetin e aromës së drurit

Me shije delikate të frutave të thata kombinuar me kanellë

Tonet e luleve kombinojnë më së miri duke nënvizuar feminitetin e sofistikuar

100 ml

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

22 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë