Fleurs De Sistelle Eau De Parfum per Femra

31307

OMSA

Eau de Parfum per femra 

Ben pjese ne familjen e aromave orientale 

Një aromë magjepsëse dhe misterioze qe vjen nga nje koktejl lulesh limoni dhe farave te rrushit te zi 

Nderthuret si arome delikate me aromen e kendeshme pluhurit te lules violet 

Sasia 100 ml

Më shumë informacion

Eau de Parfum per femra 

Ben pjese ne familjen e aromave orientale 

Një aromë magjepsëse dhe misterioze qe vjen nga nje koktejl lulesh limoni dhe farave te rrushit te zi 

Nderthuret si arome delikate me aromen e kendeshme pluhurit te lules violet 

Sasia 100 ml

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

22 produkte te tjere ne te njejten kategori: