Joli Reve Eau De Parfum per Femra

31492

OMSA

Eau De Parfum per Femra 

Royalty ben pjese ne familjen e luleve 

Nje arome e kendshme dhe tunduese 

Eshte nje nderthurje aromash te lules Gardenia me manderinen

Zbuet lehtesisht ne shije me nje kadife dhe prekje transparente te dardhes me pjeprin

Sasia eshte 100 ml 

Marka OMSA
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Eau De Parfum per Femra 

Royalty ben pjese ne familjen e luleve 

Nje arome e kendshme dhe tunduese 

Eshte nje nderthurje aromash te lules Gardenia me manderinen

Zbuet lehtesisht ne shije me nje kadife dhe prekje transparente te dardhes me pjeprin

Sasia eshte 100 ml 

Fleta e të dhënave

Marka OMSA

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

22 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë