Mondaine Eau De Parfum per Femra

31500

OMSA

Mondaine Eau De Parfum per Femra

Mandaine eshte nje arome e cila jep vemendjen tuaj kudo qe ju te jeni 

Nje arome misterioze dhe magjepsese per gruan qe nxjerr ne pah plotesisht feminitetin e saj

Eshte nje nderthurje arome te pjeshkes se embel ,piperit te zjarrte roze per tu ndier te kompletuara

Zbutet lehtesisht ne shije nga lulja irisit, trendafilit dhe lules jasemini

Sasia eshte 95 ml 

Marka OMSA
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Mondaine Eau De Parfum per Femra

Mandaine eshte nje arome e cila jep vemendjen tuaj kudo qe ju te jeni 

Nje arome misterioze dhe magjepsese per gruan qe nxjerr ne pah plotesisht feminitetin e saj

Eshte nje nderthurje arome te pjeshkes se embel ,piperit te zjarrte roze per tu ndier te kompletuara

Zbutet lehtesisht ne shije nga lulja irisit, trendafilit dhe lules jasemini

Sasia eshte 95 ml 

Fleta e të dhënave

Marka OMSA

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

22 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë