Royalty Eau De Parfum per Femra

31491

OMSA

Eau De Parfum per Femra 

Royalty ben pjese ne familjen e luleve te bardha 

Nje arome misterioze dhe magjepsese per gruan qe nxjerr ne pah plotesisht feminitetin e saj

Eshte nje nderthurje lulesh te bardha si jasemin dhe luleve te portokallit 

Zbuet lehtesisht ne shije nga vanilia dhe musku duke lene arome delikate dhe sensuale

Sasia eshte 100 ml 

Marka OMSA
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Eau De Parfum per Femra 

Royalty ben pjese ne familjen e luleve te bardha 

Nje arome misterioze dhe magjepsese per gruan qe nxjerr ne pah plotesisht feminitetin e saj

Eshte nje nderthurje lulesh te bardha si jasemin dhe luleve te portokallit 

Zbuet lehtesisht ne shije nga vanilia dhe musku duke lene arome delikate dhe sensuale

Sasia eshte 100 ml 

Fleta e të dhënave

Marka OMSA

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

22 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë