Secret Rose Paris Eau De Parfum per Femra

31231

Nje arome e cila eshte krijuar nga pyjet e dendura dhe lulet e bardha

Hapje e lehte me arome mandarine dhe gjethe viole krijon nje shtrese te ngrohte sensuale te perbere nga vanilja, druri dhe amber.

100 ml

Më shumë informacion

Nje arome e cila eshte krijuar nga pyjet e dendura dhe lulet e bardha

Hapje e lehte me arome mandarine dhe gjethe viole krijon nje shtrese te ngrohte sensuale te perbere nga vanilja, druri dhe amber.

100 ml

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

22 produkte te tjere ne te njejten kategori: