Set Parfume & Locion per Trupin Joli Reve

30998

Set Parfume & Locion per Trupin Joli Reve

Arome e lehte nga lule natyrale gardenia dhe lule mandarine 

Një aromë absolutisht simpatike dhe barok, për princeshën moderne, me zemër të patundur

Më shumë informacion

Set Parfume & Locion per Trupin Joli Reve

Arome e lehte nga lule natyrale gardenia dhe lule mandarine 

Një aromë absolutisht simpatike dhe barok, për princeshën moderne, me zemër të patundur

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

22 produkte te tjere ne te njejten kategori: